Vloeren leggen voor een scherpe m2 prijs!

Bent u uw oude vloer zat? En u wilt een nieuwe vloer in uw woonkamer of slaapkamer laten leggen? Van laminaat, hout, tegels, kunststof of siergrind? Dan kunnen onze vloerenleggers dit tegen een zeer scherpe m2-prijs voor u uit handen nemen.

Meestal horen we met betrekking tot vloeren meestal dezelfde vragen:

  • Hoe moet ik een vloer leggen op beton?
  • Wat kost een vloer laten aanleggen?
  • Is het laten leggen van een laminaatvloer duur?
  • Kunnen jullie ook een zwevende vloer leggen?

Op al deze bovenstaande vragen krijgt u op deze website het juiste antwoord.  Leest u alles op deze pagina over de kosten van vloeren egaliseren, leggen, en de juiste werkwijze en alle bijbehorende prijsinformatie.

Aanbrengen van verschillende vloeren

Er zijn verschillende soorten materialen waar u uw vloer mee kunt laten leggen. De prijzen per m2 zijn erg afhankelijk van welke soort vloer u uitkiest. Als u op uw bovenverdieping van uw woning uw vloerbedekking wilt vernieuwen dan zal de prijs per m2 voor het leggen veel lager liggen dan dat u uw woonkamer of gang van uw huis met kliklaminaat wilt voorzien. Overlegd u gewoon even met ons!

U kunt een nieuwe vloer over een oude vloer laten aanbrengen mits deze vlak is en geen oneffenheden toont. Mocht dit wel het geval zijn dan kan de oude vloer opnieuw geëgaliseerd worden zodat deze weer vlak is. De kosten zullen dan iets hoger liggen, maar nog steeds hanteren we meer dan scherpe prijzen!

Egaliseren oude vloer

Zoals wij hierboven vermeld hebben kan u dus in de meeste gevallen ( op vloerbedekking na ) uw bestaande vloer laten liggen en deze laten egaliseren door een vloerenlegger. Wat is een vloer egaliseren? Het egaliseren van bijvoorbeeld een tegelvloer is het uitvlakken met een cement gebonden mortel.

Houtenvloer

Ook het leggen van een houtenvloer is een vak apart. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk welke ondervloer er gebruikt moet worden en in welke richting de nieuwe houten vloer moet komen te liggen. Wat is er nu vervelender dan dat uw vloer gaat kraken? Of de onderburen hebben geluidoverlast omdat de ondervloer niet op de juiste manier is gelegd. Laat DvH Bouw meedenken voor uw ideale oplossing!

Wilt u exact weten wat het prijskaartje gaat worden voor uw nieuwe houten vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel de prijs zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u problemen met uw oude vloer zoals het kraken of verschuiven van de vloerdelen? DvH Bouw lost het voor u op!

Tegelvloer

Een tegelvloer in uw woonkamer laten aanbrengen is een klus die door een vloerenlegger maar ook door een tegelzetter kan worden uitgevoerd. Als uw ondervloer vlak genoeg is is het aanbrengen van de nieuwe tegels niet zo een hele ingewikkelde klus. Wat zijn belangrijke punten waarop gelet moet worden bij het leggen van een tegelvloer?

  • Wordt de vloer over de bestaande vloer gelegd?
  • Hoe worden de tegels gelijmd?
  • Ligt er vloerverwarming onder?
  • Welk verband wilt u kiezen?

Deze bovenstaande aspecten hebben een grote invloed op de m2 prijs van het leggen van een tegelvloer. Ook belangrijk is te weten of de tegels in de cement of in de lijm worden gelegd. Wij adviseren u graag voor uw beste en goed betaalbare optie!

Een tegelvloer in de cement plaatsen is veel meer werk dan de tegelvloer te leggen in de lijm. De gemiddelde prijs van het leggen van tegels in bijvoorbeeld uw huiskamer,badkamer, of douche is afhankelijk van de m2 van het oppervlakte. Hoe groter het oppervlakte is des te goedkoper wordt de prijs voor het leggen van de tegelvloer. Ook hierin willen we u graag eerlijk adviseren! Kom vrijblijvend in contact met DVH Bouw!

Offerte Vloeren

11 + 9 =

Translate >>