Electrische installatie

Het is belangrijk dat uw elektrische installatie goed in orde is. DvH Bouw is gespecialiseerd in alle soorten elektrische installaties. Van woningen met domotica tot het vervangen van groepenkasten en van data-installaties tot duurzame verlichting. Onze werknemers verzorgen de elektrische installatie zowel particulier als voor bedrijven.

Elektrische installatie aanleggen?

In de gemiddelde bouwmarkt kunt u alle materialen vinden die u nodig heeft om zelf een elektrische installatie aan te leggen. Het is echter van belang om niet onvoorbereid aan de slag te gaan. Het is belangrijk om precies te weten wat u doet, met het oog op uw eigen veiligheid. In veel gevallen is het dan ook raadzaam om het elektrische installatie aanleggen te laten verzorgen door een vakman. Zo voorkomt u problemen met een gevaarlijk karakter!

De installateurs van ons elektrotechniek bedrijf komen met alle plezier bij u langs om uw elektrische installatie aan te leggen. Wij hebben veel materialen op voorraad en wat niet aanwezig is bestellen wij direct voor u.

Elektrische installatie thuis

In uw huis heeft u vele elektrische apparaten. Om deze zo goed mogelijk te laten werken is het belangrijk dat uw elektrische installatie goed verzorgd is. Dit is voor DvH Bouw geen enkel probleem.

Wij verzorgen de elektrische installatie van allerlei soorten elektrische apparaten. Het vervangen van uw meterkast is hier een voorbeeld van. Maar ook het bijmaken van een stopcontact of het aansluiten van elektrische apparaten in uw keuken verzorgen wij. Neemt u vrijblijvend contact op met DvH Bouw en informeer naar uw mogelijkheden en onze prijzen!

 

Offerte Electra

Translate >>