Centrale verwarming klus?

Onderhoud en installaties van centrale verwarming laten uitvoeren? Dat kan DvH Bouw natuurlijk ook! Je kan ons altijd even bellen voor een prijsopgaaf voor bijvoorbeeld het ophangen of uitzoeken van een nieuwe CV ketel of (design)radiatoren.

Probleem met CV?

Heb je een spoedprobleem met de CV? Laat het direct weten, DvH Bouw is flexibel en wij kunnen je direct helpen tegen een eerlijke prijs. Je kan ons bellen op 06-15634860 of maak anders gebruik van het contactformulier!

Loodgieterswerk

Zit je gootsteen verstopt of is er een lek in je gasleiding? Dan heb je (eventueel met spoed) een loodgieter nodig. Als je op internet via Google zoekt naar een geschikte partij, vind je waarschijnlijk op de eerste pagina’s van spoedklussen en klusbedrijven voornamelijk adverterende bedrijven met hoge tarieven. Wij zijn een allround bouwbedrijf en hanteren altijd eerlijke prijzen, we zijn snel in de communicatie en geven goede garantie. U kunt ons ook gewoon een app sturen!

Loodgieter in Utrecht e.o.

Voor (spoed)klussen zoals een kapotte kraan, gesprongen waterleiding, een gaslek of een probleem met je CV werkt DvH Bouw in de provincie Utrecht (Leidsche Rijn, Zeist, Breukelen, Maarssen etc..).

DvH Bouw voert zowel kleine als grote opdrachten uit. Voor het opnemen van de klus kan je gebruik maken van het contactformulier, maar als het een spoedklus betreft kan je beter even direct bellen naar: 06-15634860.

Zeer ervaren!

Wij zijn een zeer ervaren bedrijf en kunnen u helpen met de volgende werkzaamheden: Loodgieterswerk, CV Centrale Verwarming, spoedklussen, CV ketel aanleg & onderhoud, toilet- en WC renovaties! Belt u ons gewoon vrijblijvend voor uw opties!

Wij werken in de provincie Utrecht!

 

Offerte Loodgieterswerk

Translate >>