Tegelwerk

Tegelwerk is vaak een van de laatste klussen na een verbouwing, of interieurmetamorfose. Omdat tegelwerk een vrij definitieve keuze is (het is niet zomaar even veranderd zoals een geverfde of behangen muur), moet dit met uiterste precisie en superstrak gelegd of gezet worden. Er niks zo vervelends als jarenlang tegen een slecht getegelde wand of vloer aan te moeten kijken. Tegelwerk kunt u dus het beste overlaten aan de specialist, want deze weet het beste welke materialen er gebruikt moeten worden en is uitermate bedreven in het maken van mooie patronen. Zo krijgt uw tegelwerk de aandacht die het verdiend en is het eindresultaat optimaal. 

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter?

Bij DvH Bouw hebben wij professionele tegelzetters die iedere tegelklus tot een perfect einde brengen. Of het nu gaat om een keukenwand, het betegelen van een badkamer, of het leggen van complete vloeren. Onze vakmannen hebben passie voor het vak en gaan geen uitdaging uit de weg. Denkt u dat u een tegel gekocht heeft die lastig te plaatsen is? Voor onze toppers geen probleem, zij leggen alle mogelijke tegels zoals keramisch, natuursteen, mozaïek, etc. Ook het tegelen in motieven zoals visgraatmotief, wildverband en halfsteensverband, voeren zij met gemak voor u uit.
 
Wij werken met de beste materialen en gebruiken alleen lijm en voegmiddel van de hoogste kwaliteit, hierdoor blijft uw tegelwerk extra lang mooi. Daarnaast worden onze tegelzetters regelmatig bijgeschoold op het gebied van materialen en nieuwe legsystemen waardoor u altijd gegarandeerd bent van het mooiste tegelwerk. U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende tegelwerkzaamheden zoals: 

  • Toilet betegelen.
  • Badkamer betegelen.
  • Keukenwanden betegelen.
  • Tegelwerk als eyecather in een ruimte (bv. de schouw, een tegelwerk als “schilderij”, een pilaar, etc.).
  • Tegelvloeren leggen.
  • Speciaal tegelwerk, zoals mozaïek, motieven en verbanden.
  • Tegelen van alle soorten tegels (mozaïek, keramisch, natuursteen e.d.).

 

Offerte Tegelwerk

Translate >>