Aanbouw & opbouw!

Bent u zich aan het oriënteren over de kosten van het laten plaatsen van een aanbouw aan de voorkant, zijkant, of achterkant van uw nieuwbouw of renovatie woning? DvH Bouw plaatst jaarlijks vele vormen aanbouw tegen een scherp tarief en alles is bij ons onder 1 dak te vinden!

Met een aanbouw op meerdere verdiepingen vergroot u het woonoppervlakte van uw woning aanzienlijk. Het is een de oplossing om snel het woonoppervlakte te vergroten ( tot wel 40 m2 ). In de meeste gevallen wordt de aanbouw- of uitbouw aan de achterzijde van de woning gerealiseerd.

Als specialist in het plaatsen van casco of aanbouwen bij bestaande of nieuwbouwwoningen krijgen wij veel vragen die prijsgerelateerd zijn. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

  • Wat zijn de kosten van een kleine of grote aanbouw?
  • Hoe duur is het aanbouwen van mijn huis?
  • Wat zijn normale prijzen voor een woning verlenging?
  • Kost een aanbouw veel?

Uiteraard is het laten aanbouwen of uitbouwen van een woonhuis (of dit nu nieuwbouw of een bestaand huis is niet goedkoop ) Echter hoeft het vergroten van uw woonkamer in onze ogen ook niet duur te zijn. De gemiddelde prijzen van een woning aanbouw variëren ook enorm. DvH bouw plaatst een aanbouw altijd tegen een eerlijk, scherp tarief!

DvH Bouw vindt dat u recht heeft op een eerlijke prijs-kwaliteits verhouding. Informeert u naar onze scherpe prijsstellingen en ervaar onze flexibiliteit!

Offerte op- uit- aanbouw

Translate >>