Metselwerk

Onze ervaren metselaars leveren vakkundig metselwerk in alle voorkomende steensoorten en metselverbanden. Hieronder zetten wij graag de technieken die wij voor u kunnen toepassen op een rij:

  • Traditioneel metselwerk en siermetselwerk
  • Dunbedmetselwerk: metselwerk met een zeer dunne voeg
  • Zero®-metselwerk: voor een strakke uitstraling waarbij de voeg aan de buitenzijde niet zichtbaar is
  • Pointmaster-metselwerk: bespaart tijd en kosten doordat navoegen niet meer nodig is

Lijmwerk

Voor lijmwerk van kalkzandsteen blokken en elementen kunt u rekenen op onze gespecialiseerde lijmers. Mensen die weten hoe zij een perfect geconstrueerde en egale gevel kunnen leveren. Met toepassing van de juiste plaats- en lijmtechnieken én met oog voor detail.

Steigerbouw

Tijdens de metsel- of lijmwerkzaamheden verzorgen wij ook de steigerbouw die op uw project nodig is. Doordat wij dit in eigen hand hebben, kunnen wij de steigerbouw zo efficiënt mogelijk afstemmen op onze andere werkzaamheden. Onze steigerbouwers zijn ervaren en deskundig en zorgen ervoor dat de steigers snel en veilig opgebouwd en afgebroken worden.

Metselwerk & lijmwerk

DvH Bouw heeft verschillende metselaars en lijmwerkers in dienst die zeer secuur, deskundig en ervaren zijn, zodat u altijd zeker weet dat u kwalitatief hoogwaardig metselwerk of lijmwerk krijgt. Binnen uw project heeft u bovendien een vaste contactpersoon, deze vormt uw aanspreekpunt voor al uw vragen. Hij bespreekt gedetailleerd uw wensen en biedt deskundig advies. Uw contactpersoon is meerdere keren per week op locatie. Zo houden wij constante controle op de voortgang en uitvoering van werkzaamheden. Wij werken voornamelijk in de provincie Utrecht!

Offerte Metselwerk

Translate >>