Keukenmontage

Met jarenlange ervaring wordt uw keuken gesteld en gemonteerd door DvH Bouw. Inbouw keukens plaatsen inclusief accessoires en keukenapparatuur van alle merken en leveranciers is een van onze specialiteiten. Keukenmontage is altijd inclusief gebruiksklaar aansluiten. Zo kunt u rekenen op perfectie en direct gebruik gecombineerd met een eerlijke garantie!

Als u op zoek bent naar een echte keukenmontage specialist dan is DvH Bouw een excellente keuze. U kunt ons vrijblijvend even bellen en uw mogelijkheden bespreken. Wij hanteren altijd scherpe tarieven!

Tevens kan DvH Bouw keukenmontage voorbereidingen worden verzorgen. Wij kunnen dit goed voor u uitvoeren:

  • oude keuken verwijderen
  • uitvoeren van aanleg alle aansluitpunten : gas, water, afvoer, afzuiging, elektra
  • tevens kan naar stuc- en tegelwerk gevraagd worden

In de meeste gevallen komt ons keukenmontagebedrijf vooraf zelf bij u aan huis. We bekijken de tekeningen en de locatie en geven zonodig keukenadvies en aanwijzingen. Samen met u worden de uit te voeren werkzaamheden en de planning besproken. Daarna wordt u de offerte toegezonden. Alles altijd in goed overleg!

TIP voor keukenmontage

Met name het laten verrichten van de keukenvoorbereidingen door ons keukenmontage bedrijf zelf, is een efficiënte combinatie. Dit kan u kosten, tijd en ergernis besparen. Wij helpen u graag goed en betaalbaar aan een perfecte keuken!

Offerte Keukenmontage

Translate >>